Stillevens Louise te Poele

Kunstenaar Louise te Poele kreeg een aantal maanden geleden de opdracht om voor     negen gemeenten in de Achterhoek         een stilleven te maken gebaseerd op hun rijke historie. De stillevens bevatten objecten die verhalen vertellen over de betreffende gemeenten. Deze objecten werden aangeleverd door burgemeesters, wethouders van cultuur, stadsarchieven, musea en burgers. Lotte schreef de begeleidende teksten voor de expositie die momenteel door Nederland reist.

Kunstenaar Louise te Poele kreeg een aantal maanden geleden de opdracht om voor negen gemeenten in de Achterhoek een stilleven te maken gebaseerd op hun rijke historie. De stillevens bevatten objecten die verhalen vertellen over de betreffende gemeenten. Deze objecten werden aangeleverd door burgemeesters, wethouders van cultuur, stadsarchieven, musea en burgers. Lotte schreef de begeleidende teksten voor de expositie die momenteel door Nederland reist.